Kostpolitik på Base4000

Vi serverer sund, spændende og varieret kost som gerne repræsenterer alle verdenshjørner.
Maden skal se indbydende ud og afspejle årets gang - både med hensyn til sæson og højtider.

Vi inddrager så vidt muligt eleverne i menuplanlægningen, der udarbejdes madplan for en måned af gangen.
Listen ophænges så alle elever kan se, hvad de skal spise, til morgenmaden serveres mælk, kaffe og the, mens der er vand til frokost.
Der serveres varm mad til frokost, hvortil der altid er en salat og hjemmebagt brød.

Vi tilstræber at al maden bliver tilberedt af økologiske råvarer.
Om sommeren køber vi så vidt muligt vores grøntsager fra det økologiske gartneri Grennes minde.

Det skal være trygt og rart at indtage måltider i kantinen, og der skal være god tid til at spise.
Alle elever og personalet har for så vidt faste pladser. Dette bidrager til tryghed i fællesskabet.

Vi serverer morgenmad i tidsrummet 7:30-8:15. Frokost er klokken 1230-1300

Køkkenet er et undervisningskøkken, som kan rumme op til 20 elever, i alderen 15-25 år.

Vi er faguddannet personale og underlagt alle gældende, regler med hensyn til egenkontrol
og tilsyn af Fødevarestyrelsen. http://www.findsmiley.dk/97841

Så vidt det er muligt, sendes alle elever over 18 år sendes på et, amu kursus i levnedsmiddelhygiejne.

Ansatte i køkkenet:
Vibeke Andersen, køkkenleder. Ansat april 2000.
Nils Madsen, Faglærer, kok. Ansat 2017.
Jeanette Hechmann, køkkenassistent. Ansat juni 2004.

Skolens øvrige elever og personaler kan altid komme med nye ideer og tiltag samt ris og ros til køkkenet. Vi tilbereder altid mad til skolens arrangementer og bestyrelsesmøder. Vi kan også levere mad ud af huset.

Kostpolitikken revideres en gang årligt