Om BASE 4000 - Roskilde Produktionsskole

BASE 4000 - Roskilde Produktionsskole er et praktisk undervisningstilbud, hvor du kan prøve dig selv af inden for forskellige fagområder. Læringen sker imens du arbejder med det fag, der interesserer dig.
Du lærer både af dine kammerater og af din lærer.

Hos os kan man arbejde på følgende værksteder:

Holdene består af 8-18 elever. Lige nu går der 125 elever på skolen.

Indenfor dit fag fremstiller du nyttige ting, der kan sælges - alt fra visitkort til teaterforestillinger.

For at styrke hjernen, fællesskabet og din krop arrangerer skolen både idræt, foredrag, udflugter, fællesspisning og almén undervisning.

Du vil møde engagerede lærerer, som lytter og hjælper, men samtidig stiller krav om orden, hjælpsomhed og gode vaner. Du har også mulighed for at komme i praktik hos virksomheder og på relevante ungdomsuddannelser. Vi laver nemlig - sammen med dig - en plan for dit forløb på skolen.

For at blive elev hos os skal du være 16-25 år, ikke have afsluttet en ungdomsuddannelse og have gået mindst 9 år i skole. Skoleværkstedet er dog en undtagelse, da du her kan tage Folkeskolens Afgangsprøve.

Vi har frit optag, og du kan til enhver tid begynde på en produktionsskole, efter aftale med din UU-vejleder.

Det er gratis at gå på Roskilde Produktionsskole og vi udbetaler skoleydelse.

Du kan begynde på skolen, når du har behov for det - og du slutter, når du har lært dét, du ønsker.

Du kan være elev på skolen i op til et år.

Vi holder informationsmøde hver torsdag, klokken 8:15.

Klik her for at læse om skolens værdigrundlag.